Pobjednik pete sezone rijaliti programa Zadruga Dejan Dragojević i dalje je jedna od glavnih tema u domaćim medijima. Nakon završenog rijalitija, svi bivši učesnici imaju obavezu da gostuju u emisiji Narod pita, za koju mnogi kažu da je mnogo zanimljiva i da se tek u njoj otkriju neke stvari i da tada mnogima padaju maske.

Tako je Dejan sinoć bio gost u emisiji Narod pita, koju vodi Milan Milošević, a pored njega gosti su bili njegova djevojka Aleksandra Nikolić, i Filip Car, dečko sa kojim je Dejana prevarila sada bivša supruga Dalila. Povodom situacije koja se desila u toku rijalitija Filip je rekao da ima osjećaj da sve ovo što se dešava između Dejana i Dalile neće nikada prestati, dok je Dejan rekao sljedeće:

“Izgovorene su morbdne reči, svakakvi skandali i pomirenja. Tebe ljudi gotive jer si zanimljiv, ali nju kad vide to je omraženost”, rekao je on, a onda je Milan rekao: “Rekao si Dalili da bi voleo da budeš ispred Dejana”, a Filip je odgovorio: “Više puta sam rekao Dalili i mnogima da on zaslužuje pobedu više nego iko. Ja prvi to smatram i kao deo ove priče, a i sa strane. Neka mi odma puste klip gde sam to rekao da odma skočim na glavu ovde”, pa je dodao:

“Po samim njihovim svađama vidim da ovo neće stati. Okej Dejan je neko ko je oštećen, ali trebali biste ući već u fazu rehabilitacije prošlo je pola godine. Treba da te boli kura za ženu koja je prema tebi ispala tiranin i kurva. Vratila te je porodici, postao si socijalan. Ona da se niej zaljubila ne bi bilo svega toga”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno