Protekla 2 dana svi portali samo pišu o Marini Tucaković i njenoj smrti, a gde god da se okrenemo možemo da čitamo o njenim pesmama, izjavama osoba koje su bile jako povezane sa njom, a čak i najsitniji detalji su sada došli na videlo. Međutim, mi se u nastavku današnjeg članka, ipak malo posvećujemo vedrijim temama. 

Mi se danas dotičemo porodice ražnatović, i cecinog sina Veljka koji je svakako jedan od najpoznatijih javnih ličnosti u celoj regiji, akokji se za razliku od oca i majke, odlučio baviti profesionalnim sportom, to jeste boksom. Jako dobro mu to ide, kao i na njegovom privatnom planu, jer se oženio Bogdanom Rodić, sa kojom je dobio i sina Željka.
Međutim, jako malo ljudi zna da je on pre nje bio u jednoj jako dugoj vezi sa izvesnom Mašom, koju je čak verio a onda je sve puklo. I taman kada su svi pomislili da će se pomiriti, on se spetljao sa Bogdanom.

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, sada uspešna dizajnerka i vlasnica modnog brenda, u javnosti je bila veoma prisutna tokom višegodišnje veze sa Veljkom Ražnatovićem, a družila se intenzivno i sa njegovom sestrom Anastasijom. Maša i Veljko punili su medijske naslovne strane, a čak se pisalo i da su vereni, međutim, sve je to puklo kao mehur od sapunice.

Svoje pratioce na Instagramu često oduševljava fotografijama sa putovanja, kao i odevnim kombinacijama koje nisu baš za njen uzrast. Prošlo je 5 godina otkako je raskinula sa Veljkom, a Maša je u međuvremenu sazrela i promenila imidž, a mnogi komentarišu da nikad nije bila lepša. Ljubavni život krije kao zmija noge, ali joj zato Instagram gori od provokativnih fotki.

Preporučeno