JELENA KARLEUŠA JE TRENUTNO U BRAU SA POZNATIM FUDBALEROM DUŠKOM TOŠIĆ. ONI SU U BRAČNOJ ZAJEDNICI PREKO 10 GODINA, IZ KOJEG IMAJU VIJE PRELIJEPE KĆERKICE. DA LI ZNATE SA KIME JE JELEN PRIJE BILA U BRAKU? PRETPOSTAVLJAMO DA SVE ZNATE O KARLEUŠI, PA I TU INFORMACIJU, ALI DA LI STE ZNALI DA JE ONA JOŠ UVIJEK U OFICIJELNOM BRAKU SA TIM ČOVJEKOM IAKO JE PROŠČO STVARNO PUNO VREMENA?

Slikovni rezultat za karleuÅ¡a i karicJelena Karleuša je naime 1999. godine bila u vezi sa čovjekom koje je dolazio iz podzemlja Beograda, Davidovićem. Ova ljubav nije dugo trajala i završila je veoma tragično. U martu 2000 godine Ćanda je likvidiran, a zatim je Jelena napravila malu pauzu u karijeri. Godinu nakon, objavila je album Ludača na kojem je jednu pjesmu posvetila upravo Zoranu.

Dvije godine nakon smrti bivšeg supruga Davidovića, Jelena je započela romansu s bogatašem Bojanom Karićem, a vjenčali su se u septembru 2004 godine. Ipak, njihova ljubav trajala je tek nešto manje od pet mjeseci.

Dok neki pričaju da je razlog razvoda to što par nije imao djecu, mnogi kažu da je Jelena prevarila Bojana s tjelohraniteljem. Navodno su uhvaćeni tokom prevare u njegovom džipu. Slikovni rezultat za karleuÅ¡a i karicNjih dvoje su se vjenčali građanskim putem, i u crkvi. Ali do dana današnjeg taj brak još uvijek nije okončan, iako je ona preko 10 godina u braku sa Duškom Tošićem. Izgleda, da je sve moguće u zemlji Srbiji.

Obadvoje su krenuli dalje sa svojim životima, iako su još uvijek zakonski u braku. Puno godina poslije, Jelena Karleuša je ponovo pred novim razvodom braka, i to zbog velike afere koju je napravila početkom godine. 

Slikovni rezultat za karleuša i karic