Još uvijek se ne smiruju strasti oko Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, koji su podsjećamo još prošli četvartak dali otkaz zbog nesuglasica sa menadžmentom ove kuće. Sada su bez posla, ali kao što smo i pisali, oni imaju već 3 ponude na stolu, ali prvo moraju riješiti nesuglasice i sve repove sa matičnom kućom.

Kako se saznaje RTS, kao i Pink TV na kojoj su radili punih osam godina, ali i K1 televizija od Željka Joksimovića stoje u redu za potpisivanjem ugovora za ovaj super uspješni voditeljski dvojac. Tako je i dalje situacija nejasna po pitaju angažmana ovo dvoje voditelja na televiziji, jer ako pratite Srđana Predojevića na Instagramu mogli ste primjetiti da je on jučer najavio da će danas on i Jovana voditi jutarnji program.

Ali, svi oni koji su jutros upalili Prvu TV mogli su vidjeti da je umjesto njih dvoje na malim ekranima dobro jutro poželio Filip Čukanović, a milionski auditorij je bio i više nego iznenađen sa time što nisu vidjeli super poznati par na malim ekranima. Kako se saznaje Srđan je jutros došao pred televiziju, i to prie početka jutarnjeg programa, ali mu je osiguranje zabranilo ulaz u prostorije.

Po svemu sudeći još dugo vremena ćemo gledati spunicu oko ovog voditeljskog para. Jer, ako je informacija izašla još u peta da su dali otkaz, zašto najavljuju jutarnji program za ponedjeljak 21 septembar? Očigledno su ovdje u pitanju neke igre, za koje mi još uvijek ne znamo. Sve u svemu Filip Čukanović je očigledno najveći problem u svemu.

Preporučeno