Vjerujemo da ste do sada mogli da se uvjerite da širom svijeta ima jako veliki broj milionera i milijardera koji su pravi egocentrici. Jedan od njih je svakako i Bil Gates, čovjek koji je prvo ime Microsofta i koji je već multimilijarder, a svoje silno bogatstvo je zgrnuo sa antivirusnim programima kao i operativnim sistemima koje koristi baš cijeli svijet. 

Nije mu to dovoljno, pa se sada upetljao i u pronalazak vakcine protiv korone virusa. Da nije sve na riječima pokazuje i podatak da je uložio već preko 10 miliona eura na pronalazak vakcine koja bi spasila cijeli svijet. Pogađate, ona će se plaćati i samo zamislite koliko ljudi će je htjeti kupiti, samo da bi se spasili od covida 19? Međutim, mi danas se ne bavimo sa njim, nego sa jednim likom sa bliskog istoka. 

Kralj Salman princ Muhamed je šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji je težak nekoliko milijardi eura, i on je nedavno došao u središte svjetske scene kada je čuo za velike financijske probleme koje ima Kenji Vest. On je naime upao u velike probleme sa porezom, tako da je sa suprugom Kim Kardašijan velikom svjetskom influenserkom sa kojom ima dvoje djece zapao u velike financijske probleme. Princ se odmah ponudio da pomogne. 

On je naime imao jako nemoralnu ponudu, i u medije je pustio priču da mu daruje 10 miliona dolara, da samo jednu noć provede sa njegovom ženom, popularnom Kim Kardašijan. Još uvije se ne zna šta mu je odgovorio kenji vest, ali da je ponuda itekako zanimljiva, stvarno jeste. 

Preporučeno