Poznato je da je sinoć trebalo da se održi super finale šeste sezone rijalitija Zadruga. Međutim , do toga niije došlo , jer je superfinale otkazano zbog vremenskih neprilika, pa je produkcija Pink televizije donijela odluku da se finale rijalitija Zadruga održi večeras.

 

 

Ono što je posebno interesantno je to da je superfinale najavljeno za večeras u 18 sati , apoznato je da je to termin šestog po redu protesta “Srbija protiv nasilja”. Poznato je da je pod pritiskom javnosti , odnosno građana Srbije koji svakodnevno izlaze na proteste u velikom broj i bore se protiv nasilja koje se propagira u rijalitijima , Željko Mitrović objavio da se ukida emitovanje rijalitija Zadruga , te da je ovo posljednja sezona. Mitrović je ovu odluku donio , zbog molbe predsjednika Srbije Aleksandra Vučića . Željko Mitrović se tom prilikom više nije oglašavao .

 

 

 

 

 

Još prije nego je Mitrović objavio da će Zadruga biti ukinuta , stručnjaci su bili skeptični a će i sam format rijalitija nestati sa Pinka. Jovanka Matić , koja je inače stručnjak za medije smatra da Mitrović neće ukinuti rijaliti program , jer je taj program kako kaže srž biznis modela , na kome počiva Pink. Mnogi vjeruju da je ukidanje rijalitija koje je Mitrović najavio čisto foliranje i da do toga neće doći. U to su izgleda uvjereni i svi zadrugari , a navodno im je Mitrović rekao da jedno 15 dana budu mirni , te da će nakon toga biti sve uredu.

“Tužan završetak Zadruge 6, pola ekipe plače , pola nijemo tuguje . Možda je trebalo da pozovem na miran protest 3 miliona heavy viewera za podršku Zadruzi da okomčamo šizofrenu zamjenu teza i pokažemo koliko ko ima stvarnih pristalica , i da zauvijek okončamo ovo ludačko političko lešinarenje na velikim tragedijama sa kojima rijaliti nema ama baš nikakve odgovornosti . Ali nikad nije kasno. Stop teroru manjine nad većinom. Stop nasilju.” Poručio je Mitrović.

 

 

Preporučeno