Vjerujemo da ste upoznati sa cijelom situacijom na balkanskoj estradi kada je u pitanju koncerti i nastupi, kojih apsolutno nema u posljednjih 10 mjeseci. Rijetki su oni koji hoće priznati da imaju kotisti i i da održavaju uopšte bilo kakve koncerte te da bilježe neki plus. Dosta njih se zažalilo kako jedva preživljavaju i sastavljaju kraj sa krajem, a danas su napokon ispoštovani sa po 90.000 dinara od Vlade Srbije. 

Snežana Babić Sneki je dobila među prvima 3 minimalca, i izjavila je da je jako sretna što se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sjetio i estradnih umjetnika, Neda Ukraden se napokon smirila, a sjećamo se da je ona bila najviše nezadovoljna zbog cijele ove situacije, Mediji i obični ljudi su je razapeli po društvenim mrežama, te su rekli da proda svoje vile i džipove i neće im biti nikako teško. 

Međutim, pravi šampion je poznati pjevač narodne muzike Đani, koji je rekao da jedva preživljava sa 100 eura dnevno. Kap koja je prelila čašu je bila ta, kada su on i supruga prije 10 ak dana izjavili da nemaju 20.000 eura mjesečno da plaćaju rate za 3 nova stana koja su kupili svojim sinovima, i to u luksuznom naselju Beograd na vodi. 

Tako su njih dvoje ovih dana ugostili ekipu Pinka RS, i to baš u jednom od stanova na Beogradu na vodi. Stan je i više nego luksuzan, a kako je Đani rekao za samo uređenje je zadužena njegova supruga Slađana, pogledajte i sami…

Preporučeno