Danas se opet malo vraćamo u prošlost, i u vrijeme kada je srpska televizija tek kretala sa svojim radom, i projektima koji gledani iz današnjeg ugla djeluju i izgledaju pomalo naivno. Međutim, tu leži cijela draž, jer je ta iskrenost bila stvarna, a danas je sve nacrtano, i jednostavno sva emocija se poprilično izgubila u svemu ovome. 

Danas se vraćamo u 1994 godinu. kod tada jako popularnog Šeđolina koji je itekako imao dobre emisije, koje su i više nego bile gledane, u doba kada internet uopšte nije niti postojao. Naime, tako je Olja Lazarević, koja je danas zaštitni znak Kurir televizije, otkrila da je te 1994 godine se prvi puta pojavila na televiziji kao jako mala djevojčica. 

Danas je nova Selena Gomez, ali tada joj je čak falio i pokoji zub, sa obzirom na njene godine, to je i bila više nego normalna stvar za nju. Ona se tada pojavila kod Peđolina u emisiji, a danas 26 godina poslije, redakcija Kurira se odlučila da je jako iznenadi, te je pozvala Peđolina kao njen jako veliki poklon za njen rođendan. 

Oni su joj pustili snimak te emisije, a namjestili su da joj Peđolino dođe sa leđa, što ju je itekako iznenadilo u tim trenutcima. Pogledajte kako je sve zapravo izgledalo. 

Preporučeno