Na društvenim mrežama svakog dana imamo priliku da vidimo objave naših prijatelja ali i poznanika, koji redovno objavljuju razne destinacije koje posjećuju, i koji sa svima dijele kako oni uživaju, a sada su najčešće slike koje možemo da vidimo sa raznih morski destinacija, a živimo u vremenu kada sve mora da se vidi na društvenim mrežama, jer u suprotnom se i ne računa da ste bili na tom nekom mjestu.

Glavna destinacija za ljude sa naših prostora i dalje su Crna Gora i Hrvatska, ali i Neum u Bosni i Hrcegovini, dok oni koji imaju malo dublje džepove ipak biraju Grčku, Tursku, Tunis ili možda malo egzotičniju destinaciju. Međutim, Hrvatska je i dalje zakon za morski odmor, ali ono što godinama sve sa ovih prostora odbija da odu u Hrvatsku jesu zapravo cijene, koje iz sezone u sezonu budu sve veće. Tako su recimo Dubrovnik i Istra dosta skuplji u poređenju sa recimo Neumom ili Crnom Gorom.

Kako ste i sami zaključili danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o jednoj fotografiji koja je iz Hrvatske, a koja je za vrlo kratko vrijeme postala hit na društvenim mrežama. Stranica koja je objavila fotografiju zove se “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”, a na fotografiji se može vidjeti kako je jedan turista na nogama imao papuče koje su imale jako zanimljivu izradu i čudne detalje na sebi. Evo i sami pogledajte..

Preporučeno