Poznati po skladnoj vezi, Sloba i Jelena Radanović u javnosti su voljen par čija je veza puna ljubavi i poštovanja. Par je nedavno bio na odmoru, a Sloba je podijelio fotografiju koja dočarava ljepotu uz koju se budi svako jutro. Fotografija snimljena uz bazen istaknula je Jeleninu isklesanu figuru kojoj su se divile mnoge, pa i mlađe žene. Činilo se kao da nema ništa na sebi zbog sjene, što je izazvalo pomutnju. Važno je napomenuti da par živi u vili u Višnjičkoj banji procijenjenoj na oko pola milijuna eura. Inače, Jelena Radanović, supruga folk pjevača Slobe Radanovića, izrazila je potresenost nakon jezive scene u ZOO vrtu u Boru, koju je podijelila na svom Instagram profilu, navodeći da više ne može podnijeti strašne vijesti.

Jelena je na svom Instagramu podijelila nedavno iskustvo i pozvala svoje pratitelje da razmisle o tome. Izrazila je svoj prezir prema zoološkim vrtovima i kako je predstava s dupinima najtužnija stvar kojoj je ikad svjedočila. Jelena je bila toliko izbezumljena da se nije mogla natjerati ni da zapliva ni da se fotografira. Progonilo ju je to iskustvo punih pet dana i pitala se što se ima slaviti. Kako bi itko mogao naći zabavu u promatranju dupina koji su ukradeni iz svog prirodnog staništa i zatvoreni u mali bazen koji je neprikladan čak i za ljude? Jelena je rasvijetlila činjenicu da su te nedužne životinje bile izložene svakodnevnim predstavama, gladne, jadne i neugodnog mirisa.

Vrijedno je napomenuti da su slike jelena, tigrova i drugih životinja koje gladuju i žive u lošim uvjetima izazvale opće bijes. Mnogi su ostali u nevjerici, a bilo je čak i sugestija da bi nadležni trebali odgovarati za svoj kriminalni nemar. Sloba Radanović nedavno je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je sa sinom Damjanom, koji je dobio iz drugog braka sa Jelenom Radanović. Beba je tek napunila šest mjeseci, a ponosni otac je na Instagramu podijelio ovu prekretnicu sa svojim pratiteljima. Za Slobu je ovaj trenutak značajan podsjetnik na smisao života. Na fotografiji možemo vidjeti flašicu njegovog mališana koju sigurno drži u ruci.

Preporučeno