Danas ćemo da pišemo o bivšoj rijaliti učesnici Dalili Dragojević, koja od kako se rijaliti završio ne prestaje da intrigira javnost. Uživa svakog dana, pa ide sa jednog ljetovanja na drugo, i izgleda da je ona odlučila da nadoknadi sve što je propustila za pet godina braka sa Dejanom. Od kako je izašla napolje ona pokazuje da ima novog dečka, ali ne želi da mu otkrije identitet, pa time sve drži u neizvjesnoti. Tako je ona prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila da ide na ljetovanje upravo sa novim dečkom, a zanimljivo je to da su oni otišli u Hrvatsku, što u jednu ruku nimalo ne bi bilo čudno, da Filip nije tamo, gdje je sa svojom porodicom od kako je rijaliti gotov.

Sinoć je ona zajedno sa svojom rijaliti drugaricom Marijanom Zonjić bila gošća u emisiji “Narod pita”, gdje je govorila na razne teme. Naime, ona je imala jedno veoma zanimljivo pitanje sa društvene mreže Tviter, gdje ju je jedan korisnik pitao sljedeće: “Da li te Gringo pljuje i tuče, s obziorm na to da si rekla da pravi muškarac bije i tuče”, a Dalila je na to odgovorila sljedeće:

“Ne bih poredila osobu koju pominjete sada ni sa kim iz svoje prošlosti. Ja nikada nisam opravdavala nasilje, ali sam bila neko ko tzo toleriše i opravdava. Trebalo je da odem od osobe nakon prvog puta kada sam to doživela. Ja sam toliko ekstremno branila mnoge situacije koje neke žene ne bi branile, da neko nekog ubije, ja bih možda jerkla da nije sve to tako, d apostoji opravdanje”, rekla je ona, a sljedeće pitanje bilo je kada će ona da promijeni prezime, a onda je ona rekla: “Sve dok sve to potencirate, to će biti tako. Vi svi to potencirate, dosta emisija je bilo u kojima sam ja bila tema. Informisana sam da je on rekao da ja teram inat, ako tako misli, onda ću se inatiti ceo život. Da li je moja podrška ili bilo ko bit za prezime, ja ću govoriti da ga neću promeniti. Ja radim ono što osećam, niko me ne finansira, živim za sebe, uživam u životu, imam nekog ko mi znači. Ne želim da komentarišem druge ljude”. Ostatak teksta pročitajte ovde.