Danas ćemo malo zaboraviti crnu hroniku i pokušati se opustiti uz neke jako relaksirajuće teme. Dosta nam je vijesti o Miki Aleksiću i velikoj pedofilskoj aferi koju potresa cijelu Srbiju ovih dana. Ako tome dodamo i silne zemljotrese i korona virus koji je svugdje oko nas, onda nam nikako nije dobro u glavi. 

Dugo vremena nismo imali neku pitalicu ili zanimljivu sliku, nešto što vi posebno volite u svakom trenutku. Zanimljive slike sa skrivenim etaljima je nešto što budi jako veliko zanimanje kod svakoga od nas i u nama budi takmičarski duh. Jako je lijepo kada uspijemo riješiti neki matematički zadatak ili neku drugu sličnu pitalicu sami uz svoje snage, bez ikakve pomoći sa strane. 

Međutim, kada nam neko pomogne iz kuće od porodice, ili partner onda ni to nije loša opcija. Po društvenim mrežama u posljednjih par mjeseci možemo pronači na stotine ovakvih igrica, a mi vam danas donosimo jednu koja je i više nego zanimljiva. Naime, na slici kao što možete vidjeti je najveća životinja u sisarskom svijetu, a to je slon. Vaš zadatak je taj da pokušate na slici da pronađete još jednu životinju. 

On u surli drži drvo za gradnju, a vi treba da vidite još jednu životinju koja se nalazi na slici za što kraće vrijeme. Da li ste je uspjeli pronaći? Evo i rješenja, da li ste ga primjetili na vrijeme?