Na društvenim mrežama u današnje vrijeme se može pronaći jako puno zanimljivih priča. Ispovijesti žena koje su se tek porodile, i koje su doživjele eventualne smetnje i nezgode su jako čitane. Sljedeća priča nam tako dolazi iz Velike Britanije. Tinu je prva kći Tifani uvjerila da se nakon 27 godina podvrgne DNK testu. Nakon testa, njezin se život promijenio primitkom e-pošte. Fox News javlja da je Bejrano drugo dijete dobila sa 17 godina, a majka ju je nasilnica uputila da zadrži samo jedno dijete. Bebu je nazvala Kristin. Majka ju je obavijestila da je dijete umrlo petnaest minuta nakon rođenja i odbila joj je dopustiti da vidi tijelo. Tina je otkrila da je svaka godina bila sve izazovnija, pa je pala u depresiju i neprestano plakala.

Nakon 27 godina Tinu je prva kći Tifani nagovorila da se podvrgne DNK testu. Ubrzo nakon testa, primila je e-poruku koja joj je promijenila život, u kojoj je stajalo: “Vjerujem da moramo razgovarati. Prema ovoj e-poruci, mi smo u krvnom srodstvu, a ti si moja majka. Bejarano je bila iznenađena kada je saznala da umjesto kćeri , rodila je sina zbog Kristinine odluke o tranziciji, odnosno promijeni spola. No, Tina je izjavila kako promjena spola nije bitna jer je najvažnije da joj je dijete živo Kristin je upravo posvojila obitelj iz Las Vegasa pet dana nakon rođenja. Sada ima 29 godina i živi u New Jerseyu sa supružnikom i djetetom, Kristin se ponovno povezala s Bejaranom i planiraju se sastati krajem studenog.

Ovakvi slučajevi nisu neuobičajeni, jer čak i oni u Slične situacije doživljava i Hollywood, strani mediji pišu kako je kći Angeline Jolie i Brada Pitta, nekadašnja Shiloh, prije nekoliko mjeseci zakonski promijenila ime u John, a javljaju se i tvrdnje da se sprema na operaciju promjene spola. Međutim, nijedan član obitelji nije dao službenu izjavu, što ove članke čini neprovjerenim. Angelina je ranije izrazila podršku ovoj odluci, navodeći da njezino dijete preferira muški identitet, što dokazuje njihova sklonost muškoj odjeći i kratkoj frizuri. “Ona misli da je jedan od braće”, potvrdila je Angelina.

Preporučeno