Poznata srpska pevačica Ana Nikolić je neko čiji je život dosta nailazio na razne osude, a to je sve zasluživačla sa svojim burnim javnim životom. Kako se pojavila u javnosti i na muzičkoj sceni, svi su je smatrali dosta opuštenom ali i atraktivnom pevačicom.

Ana Nikolić nikada nije krila od javnosti da uživa u konzumiranju alkohola, te je po kuloarima prozivaju pravom pijandurom, a to je razlog zašto se eventualno i razvela od raste, te joj je propao celi život. Međutim, nikada nije pravila skandale niti scene neke u javnosti, isto kao što se nikada i nije svađala sa svojim kolegama sa estrade, niti neke afere. Međutim, u privatnom životu sa Rastom je imala itekaako puno svađa, pa čak i tuča u javnosti.

Međutim, i pored svega toga, oni su dobili i ćerku. Dobili su i kćerkicu koju su nazvali Tara, ali se par ubrzo nakon toga razveo, i za njih više nije bilo spasa. Između njih su bile razne turbulencije, a o medijima se konstantno pisalo o tome, a kao velika posledica cele afere, Ana je imala čak 122 kilograma. Mnogi su je konstantno i svakodnevno osuđivali i napadali zbog toga, zbog čega se pevačica neko vreme povukla sa javne i muzičke scene i posvetila se sebi.

Onda je operisala želudac, te je izgubila čaak 76 kilograma. Uvela je zaista striktnu i strogu ishranu koje se i pridržavala, gdje je za doručak jela na primer 2 jaja i jedan paradajz ili šaku oraha i jabuku. Za ručak jela bi supu od brokula, zelje sa ribom, losos i špinat, a za večeru jogurt ili neko voće. Na ovo sve, ona je konstantno išla na vežbe, te je pikla jaako puno vode.

Preporučeno