Majka djevojčice, stare 17 mjeseci, koja je 24. decembra 2021. godine pala kroz prozor stana na drugom spratu zgrade u Kraljevu, da bi dva dana kasnije preminula od zadobivenih povreda je na društvenim mrežama objavila svoju užasnu ispovijest te je opisala kako je došlo do tragedije, kao i kako su izgledali posljednji sati sa njenom kćerkom jedinicom. Navela je kako je tog kobnog dana sa kćerkom bila u šetnji, te nakon toga kod bake, i da su se u svoj stan vratile pred spavanje popodne. Napisala je kako su imale svoju rutinu, ali da ona tog dana nije uradila ništa od toga, već samo da ja otvorila prozor kojeg se inače mnogo plašila:

Mama mi je jednom prilikom rekla, iako sam to već znala sama: “Nemoj otvarati taj prozor, Kasija je vrcoprc.” Za neke stvari koje mi je pričala, ujedno i za taj prozor, rekla je: “Samo se jednom greška pravi.” Tog dana samo sam otvorila taj prozor, kog sam se toliko plašila, i otišla da spremim kakao, da uspavam Kasiju” – napisala je:

Napisala je kako je njena kćerka bila u kutiji sa igračkama i da ju je vidjela kako se lijepo igra. Čak joj je bila i pritrčala i zagrlila joj nogu. Tada joj je rekla da će da je spremi te da idu na spavanje. Dodala je kako nije stigla ni da spremi krevet, niti da napravi kakao, a već se bila čula Hitna. Prošlo joj je kroz glavu ”Bože, šta se to dešava”, te je krenula da pogleda kćerku, da je zvuk Hitne ne uplaši, ali kada je ušla u sobu, sve joj je bilo jasno. Presavila se bila kroz prozor i samo je vidjela igračkicu svoje kćerke. Sve se bilo desilo u tri minute. Nakon toga je bosa izletjela iz stana i došla pred zgradu, ali nije uspjela da vidi svoju kćerku: ”Toliko su bili brzi i ja sam krenula odmah u bolnicu. Stigla sam samo da zatvorim prozor kada je bilo i više nego kasno” – pojasnila je u objavi na društvenim mrežama

Ostatak teksta pročitajte OVDJE