Pjevačica Snežana Đurišić važi za jednu od najpoznatijih, ali i najbitnijih na našoj domaćoj estradi, na kojoj se nalazi već nekoliko decenija, i na kojoj je ona ostavila veliki trag. Njena muzička karijera zaista je nevjerovatna, o kojoj je suvišno čak i pričati. Kada je riječ o njenom privatnom životu, ona je već nekoliko godina u vezi sa poznatim ginekologom Vanjom Miloševićem, i od kako je javnost saznala za njihovu vezu, interesovanje za njih dvoje nije prestajalo do dana današnjeg.

Snežana, kao i sve njene koleginice, bile mlađe ili starije mora da vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa tako uvijek mora da pazi šta obuče, mora biti elegantna, sa sređenom frizurom, šminkom i svim ostalim. Ali i njoj kao i svima se desi da nabaci koji kilogram viška, ali ovog ljeta imali smo priliku da vidimo kako je pjevačica vidno smršala i dotjerala svoju liniju, pa je odlučila svima da otkrije na koji način je ona uspjela da se riješi viška kilograma.

Tako je ona rekla sljedeće:”Mislim da sam iz inata smršala (smeh). Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i lepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hleba i eto”, rekla je ona i priznala je da joj nije bilo nimalo lako, s obzirom da je ona neko ko uživa u hrani, a rekla je i to da joj je izbacivanje slatka najteže palo: “U ovo letnje vreme najradije spremam sataraš, to mi prija na vrućinama. Generalno, sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate”. Evo i sami pogledajte kako pjevačica sada izgleda, pa nam u komentarima pišite vaša mišljenja?