Snežana Đurišić spada u red poznatijih pjevačica narodne muzike u regiji, posebno u Srbiji, a mlađe generacije su najviše imale priliku da je upoznaju kao člana žirija u Zvezdama Granda. Ona je veoma poštovana od strane svojih kolega i takmičara, te se svi njeni komentari uzimaju veoma ozbiljno, a i ona se sama trudi da mladim pjevačima i pjevačicama prenese svoje znanje i iskustvo. Kada je njen privatni život u pitanju, ona je već nekoliko godina u emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a prije toga je bila u braku 30 godina, ali njen prvi muže je preminuo, a njegovu smrt je Snežana veoma teško podnijela

Pjevačica ima i dvoje djece, sina i kćerku, a njen sin je jeavnosti poznat po svome turbulentnom životu, prepunom problema, da je jedno vrijeme proveo i u zatvoru. njegovo ime je Marko Gvozdenović, i kako su mediji bili pisali, on je imao velike probleme sa kockom, sa dugovima, pa je tako često krao, a ukrao je bio i opremu sa televizije na kojoj je radio da bi pokrio svoje dugove, a taj posao mu je upravo bila sredila da dobije njegova majka Snežana. Ni njeno ime mu na kraju nije pomoglo da ne dobije otkaz.

Jedno vrijeme se pričalo kako je opljačkao i svoju rođenu majku, a on je sam za medije rekao kako nije u zatvor otišao zbog toga već da je bio pao zbog neke gluposti, a koja se desila na Marakani. On je i istakao kako se ne stidi svoje prošlosti, jer svi ljudi griješe, a on je zahvaljujući svojoj majci i nekim dobrim ljudima uspio da se vrati na pravi put, te danas ima i svoju porodicu o kojoj brine, ali i kaže da je svojoj majci najviše dužan jer je mnogo uradila za njega.