Mi se u nastavku današnjeg članka bavimo malo misterioznim stvarima, koje svakako svi vi volite. Najgledaniji su upravo filmovi misterije i horor tematike, koji vas uvek nagnaju da sebi postavite ono pitanje “Šta ako se meni ovo desi?”

Povezano sa ovom temom govorićemo malo i o modernoj tehnologiji koja je u poslednjih par godina toliko uznapredovala da to više nije normalno. Jednostavno više nigde niste sigurni od oka kamere, i vaša privatnost je bukvalno na izvolte. Šta god da uradite, nikada ne znate ko vreba sa strane i drži spreman mobitel da pritisne dugme za snimanje.

Već smo imali jako puno članaka koji su nam donosili priče o dronovima, koji snimaju jako kvalitetne snimke, a koji se mogu pronaći na raznim portaalima, a koji su više nego zanimljivi.

Mi danas idemo do Engleske i do jednog gospodina koji je samo hteo da snimi svoje imanje iz zzraka, ali nije računao na tu opciju da njegov komšija nikako ne voli dronove, i da ga neko pokušava snimati. Verovali ili ne, komšija je toliko poludeo na dron, da je jednostavno otišao u kuću po pušku i skinuo dron kao pticu. Da li su imali neke nerazmirice pre, to se još uvek ne zna, ali je šteta ipak napravljena. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo…

Preporučeno