I danas ćemo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, na kojoj se u poslednje vrijeme dešava dosta toga zanimljivog, pa su portali prepuni novosti o našim slavnim ličnostima. Naša današnja tema bit će pjevačica Ana Bekuta koja je na našim prostorima jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih pjevačica, a poslednjih nekoliko godina imamo priliku da je gledamo u sastavu žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Ana Bekuta je pjevačica koja je nakon velike tragedije koju je doživjela, smrti njenog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrke Mrkonjić trudi da se vrati starom životu. Sigurno da samo ona najbolje zna kako se osjeća, ali bez obzira na sve odlučila je krenuti dalje, posvetiti se svojoj karijeri, i svim obavezama koje ona ima, a uz sve to mora biti tu za svoju djecu i unuke. Mi ćemo danas da se prisjetimo jedne nezgode koju je pjevačica imala na jednom svom nastupu prije nekoliko godina.

Ono što je zanimljivo jeste nastup pjevačice Ane Bekute iz 2009 godine, koji je održan u Aleksandrovcu, a taj njen nastup se prepričava i dan danas. Ona je zapjevala svoj veliki hit Bekriju pa je u jednom momentu toliko ponijela atmosfera na nastupu, da je pala sa bine, te je uslijedila njena šok reakcija koju niko nije očekivao. Pjevačica Bekuta je počela da se smije, pa je onda pitala. ” Jel ovo snimila kamera? Jeste?! Jao, majko moja, propala skroz”, rekla je pjevačica, pa je ustala i nastavila da pjeva, a video zapis sa tog nastupa i danas kruži po društvenim mrežama.

Preporučeno