Svakog dana o rijalitiju Zadruga imamo priliku da čitamo, a kako i ne bi kada je situacija toliko napeta i zanimljiva, da se gledaoci prosto ne odvajaju od malih TV ekrana i prate svaki mogući detalj. Sve to je zbog ljubavog trougla Zvezdana, Ane i Anđele, a sigunri smo u to da ste iakko upućeni u cijelu ovu priču. O rijalitiju, tačnije o ovoj situacij, ali i ostalim temama govorila je Ermina Pašović.

Ona je bišva zadrugarka koja pomnog prati sva dešavanja u rijalitiju, i koja je do sada nekoliko puta iznosila svoje mišljenje povodom brojnih situacija u rialitiju a sada je ona dala svoje mišljenje i o ovoj famoznoj trojci. Dakle, na samom početku ona je rekla da je odavno već potpisala ugovor za ulazak u aktuelnu sezonu, tako da uskoro možemo da očekujemo i da je gledamo na malim TV ekranima, a ona je rekla da nema problem da im sve kaže u lice.

Pa je tao ona samom početku rekla kako sve što imamo priliku da gledamo posljjednjih nekoliko mjeseci jeste jean jeftini film, za Zvezdana je rekla da je lud i da je on teška dijagnoza a ni za Anu nije imala baš lijepo mišljenje rekavši da je ona najjeftinija glumica koja je ikada kročila u rijaliti da sve što radi je isplanirano i da je ona teški manipulator, i da je moglo sve drugačije da se odigra da je ona malo bolje razmišljala i da je koristila situaciju koja je već od samog početka išla u njenu korist.

Preporučeno