Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa starletom Majom Marinković koja ne prestaje da šokira i intrigira javnost. Naime, poslednjih dana ona je u žiži javnosti, nakon prekida sa kontroverznim biznismenom Pecom Raspopovićem, kojeg je inače preotela svojoj drugarici Aleksandri Subotić. Njihova veza nije trajala dugo, a nakon vijesti da su oni okončali svoju vezu, počeli su da isplivavaju detalji iz njihovog odnosa.

I taman kada mislimo da je to to, da ona nas ne može da iznenadi više, ona nas u tome demantuje. Naime, nakon cijele te bure i svega, osvanula je nova vijest, koja je sve izbezumila, a radi se o tome da je ona opet završila sa Filipom Carem, bivšim dečkom. Na društvenim mrežama osvanula je njihova zajednička fotografija, na kojoj se vidi da oni uživaju u krevetu zajedno, a kasnije je tu vijest potvrdila i sama starleta. Mi ćemo danas da govorimo o njenom fizičkom izgledu, a svi oni koji je prate od samog početka, znaju da Maja nije ovako izgledala kada se pojavila u rijalitiju prvi put.

Tokom proteklih godina ona je uložila dosta novca, na razne estetske zahvate, pa sada kada uporedimo stare i nove fotografije, kao da se ne radi o istoj osobi. Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj starleta nema ni trunke šminke, pa su komentari odmah počeli da se nižu, pa su mnogi istakli da se starleta “nije mnogo prolepšala operacijama”, te da je sada jasno da su za njen izgled na fotografijama zaslužni šminka i fotošop. Maja je inače radila operaciju grudi i usana, a pored toga ona je korigovala takozvanu “liniju vilice”, podigla obrve, operisala nos, jagodice, ali i stavila nove zube, čime je potpuno promijenila lični opis. Evo i sami pogledajte…

Preporučeno