I danas se bavimo misterijom ubistva Jelene Marjanović, koje se desilo sada već davne 2016 godine. Sada imaamo jedan novi detaalj, a to je anonimno pismo iz Švajcarske, koje je tužilaštvu, odbrani i optuženom Zoranu Marjanoviću dala na uvid Jelena Škulić izazvalo totalni haos kako u sudnici, tako i u celoj Srbiji. Jer, u tom pismu navodi se kako je izvesni Dragoje Milinković iz Priboja smaknuo Jelenu Marjanović, te kako je celo ubistvo naručila, Zoranova majka Zorica.

On je kod Zorice, dolazio gotovo svaki dan, ne bi li ga izlečila od njegovih poroka, kaao i glasova koje svakodnevno čuje, a sve je to uradio jer je čuo da je Zoranova majka jaako “moćna” žena koja ima jaako veliku moć za vračkama i narodnim lekovima. 

Kao motiv celog ubistva navodi se zle emocije koje je zorica Marjanović imala i gajila prema svojoj snaji Jeleni, iako joj je ona podarila unuku. Kao jedan od glavnih razloga navodi se to, da je Jelena dobila veliko nasledstvo od oca, i već je uveliko razmišljala o razvodu braka, a kada je Zorica to osetila, odlučila je da uzme u stvari u svoje ruke. Nikako nije htelaa da dozvoli da toliki kapital izađe iz kuće Marjanovića.

Dragoje je u narodu poznat kaao Drago Čekić, a Zorica mu je dala tačne upute kako da smaakne njenu snaju, jer je znala njenu rutu kada je svaki dan trčala u poslepodnevnim satima. On je poznat po tom nadimku, jer je već imao 3 krivična dela zbog napada tupim perdmetom. Vaša mišljenja?

Preporučeno