TV voditelji na ovim prostorima su itekako u gro planu domaće javnosti, jer se o njihovom poslu itekako piše i govori u poslednje vreme. Jovana Jeremičć je jedna od njih, koja je uzburkala celi Balkan ovo leto kada je dala otkaz na Happyy TV-u, i prešla na TV Pink, z a puno bolju platu, što je i normalno za jednu osobu koja već punih 10 godina radi u medijima.

Pored nje tu je i Jovana Joksimović, koja privlači pažnju svih medija gde god da se pojavi. Ona je jako dugo godina radila na RTS-u, gde se i izgradila kao novinarka i voditeljka, a onda je prešla na još par privatnih televizija, a onda se ustalila na Prva TV gde je radila jako dugo vremena jutarnji program, sa Srđanom Predojevićem, i bili su jako dobar tandem.

Međutim, i oni su dobili otkaz sa Prve TV, što je do pre samo par meseci bilo u ddomenu naučne fantastike. Međutim, i to se desilo, a sve zbog toga jer su pregovarali sa drugim kućama, a nakon toga su dobili zaljupljena vrata gde god da su krenuli da potraže angažman. Na kraju je ona pristala da ode na K1 televiziju, kod svoga supruga Željka Joksimovića, koji joj je samo par meseci ranije nudio uredničku poziciju, koju je ona glat odbila.

Sada tu vodii jutarnji proggram pod imenom “Uranak”, a i tu je pokazala svoju profesionalnost i uigranost pred TV kamerama. Ovog ajutra se pojavila u crvenim pramenovima, i definitivno izgleda drugačije. Vaše mišljenje o samoj Jovani Joksimović?

 

Preporučeno