Viki Miljković jedna je od naših najpoznatijih pjevačica koja je za sve ove godine koliko se nalazi na estradi izgradila nevjerovatnu karijeru, i uspjela je da ostvari jako puno. Ona je do sada snimiola veliki broj hitova, a u poslednje vrijeme ona je na neki način zapostavila svoju muzičku karijeru, a već nekoliko godina imamo priliku da je gledamo u sastavu stručnog žirija u najgledanijem muzičkom takmičenju na našim prostorima.

Viki je prije nekoliko godina, tačnije negdje na samom početku pandemije korona virusa, zajedno sa svojim mužem pookrenula jedan biznis koji je jako zahtjevan, ali na kraju se ispostavilo da su oni napravi pravi potez, a radi se o tome da su oni otvorili firmu koja se bavi obnovom i renoviranjem objekata, a vjerovali ili njen, njena prva klijentica bila je njena kuma, poznata pjevačica Ceca Ražnatovoć, koja je trebala da rennovira vilu na Kipru, pa je odlučila da taj posao povjeri Viki i njenom mužu. Iako je htjela da je počasti, Ceca za to nije htjela ni da čuje, a platila joj je čak i više nego je trebala. Nedavno je ona dala jedan intervju za domaće medije, gdje je pričala o svojim privatnim stvarima, tačnije o njenom sinu, za kojeg je ona rekla da smatra da će uskoro da postane sveštenik.

Tako je pjevačica izjavila sljedeće: “Mi smo našeg sina od malena učili pravim vrednostima, Taške i ja smo vernici, poštujemo sve vere, imamo prijatelje svih veroispovijesti i trudimo se da sina uputimo na pravi put, a to je da se prikloni veri i da zna da poštuje i svoju i tuđu veru i on od svoje četvrte pete godine pomaže kad se ta Božićna liturgija služi. Verujemo i mislimo da će jednog dana da postane sveštenik i to je prava stvar za njega.”, rekla je ona. Vaša mišljenja?

Preporučeno