Popularna pjevačica Ana Nikolić je poslednjih dana izazvala značajnu pažnju javnosti. Ova pažnja je prvenstveno posledica niza skandala, među kojima su njeni sporovi sa menadžerom Sašom Mirkovićem i njene frapantne optužbe u vezi sa upotrebom opijata. Uz to, njen fizički izgled je također postao predmet zabrinutosti, jer je zadobila vidljive rane na licu. Pevačica se večeras pojavila ispred kontingenta Sedme sile stacioniranog ispred njene rezidencije u glavnom gradu Srbije.

 

 

 

Dok su strpljivo iščekivali njen dolazak, ona ih je ljubazno poslužila osvježenjem kako bi im olakšala vrijeme. Ana je samouvereno izjavila: “Odbijam da odustanem! Usput, poslala sam ti kafu da se podmladiš. Neverovatno je koliko sam podrške dobila od drugih, čak i kada toga nisam bila svesna. Kada Bog nešto oduzme od tebe… Koliko god izgledao jak, to u stvari zna biti izazovno i iscrpljujuće. Uvek imam hrabru facu. Osećam obavezu da uvek budem dobre volje. Tako to ide, takva je priroda posao, jasan i jednostavan. Izbjegavam čitati komentare jer su obično neproduktivni i potencijalno bi me mogli odvesti u zečju rupu negativnosti. Za mene je najbolje da ostanem fokusiran i nastavim raditi. Ne gubim vreme na besmislene komentare.

 

 

Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je možda došlo do nesporazuma ili sam ja kriv, ili je to zbog uticaja droge… Kao i moja majka, odbija da ih uzima. Ipak, uvijek ću cijeniti njegovu saradnju. Radili smo zajedno šest do sedam meseci… Nas dvoje nismo kompatibilni, jer je naša početna saradnja počela tako što sam želeo da iskočim iz automobila u pokretu, metaforički rečeno. Tada je to trajalo samo 15 minuta. Druga saradnja je, međutim, trajala sedam mjeseci. Možda će treći biti još duži, vrijeme će pokazati. Uvek postoji mogućnost za novu saradnju sa njim, kod nas se nikad ne zna – napomenula je ona.

Osvrnula se i na glasine da je otkazala koncert u Areni i odgovorila na spekulacije o tome da je tražila pomoć od nekonvencionalnih iscjelitelja. Kada su je pitali o svojim uvjerenjima, ona je odlučno izjavila da se ne oslanja na vračare za smjernice. Umjesto toga, ona vjeruje u Boga, naglašavajući da je njen vlastiti djed sveštenik. Ona je odbacila ideju o traženju pomoći od vračara kao besmislenu, iznoseći takve stavove lokalnim medijima.

 

 

Preporučeno