Mi se danas malo vraćamo u prošlost, i govorimo o nekim pevačima koji su žarili i palili tokom 90 ih godina prošloga veka, kada je muzička Balkanska scena bila jača nego ikada. Srđan Čolić je poznatiji kao osnivač i frontmen grupe “Mobi dik” u jednom intervjuu je progovoro o pevačici koja je Marini Tucaković i Futi davala prasiće, kako bi snilila ploču, ali i svojoj jako velikoj svađi koju je imao sa Lepom brenom.

-“Jedna pevačica, koja je dosta poznata poslednjih par godina, kada je počinjala sa karijerom, nije imala ni 19 punih godina i molila je Marinu Tucaković i Futu da snimi ploču. Pošto ona nije imala para onda je njima donosila silne prasiće, jer su joj roditelji sa sela. Znam da je u to vreme bilo gomila prasetine kod Marine i Fute u kući, tako da smo idućih godinu dana jeli samo prasetinu, a devojka je na kraju i snimila ploču koja je jako dobro prošla u Srbiji”, izjavio je Srđan.

-“Iskreno ja sam bio saučesnik u izradi tih novokomponovanih pesama. To su dobre ploče gledano kroz neku prizmu današnjice, nedelja od Džeja je brutalna pesma, ali ipak ja nisam u tom fazonu. Ja sam ipak dete, koje je odraslo na zapadnoj stranoj mzici. Ja sam tu muziku gledao kao cirkusku muziku.Nisam mogao da svarim kako neko može da sluša narodnjake” rekao je on.

Također, progovorio o poznanstvu sa Džejom i odnosu sa Lepom Brenom: ”. Džej je bio šibicar, došao sa ulice, odrastao je u domu, tako da vas to i ne treba puno da čudi. Nije mogao da se skoncentriše, dolazio bi polupijan u studio. A sa Brenom sam radio jedan album, ona je uvek bila malo distancirana. Od kako je počinjala sa karijerom, uvek je hodala po oblacima, od tada i nismo u nekim odnosima.

Preporučeno