Naravno da ni ovaj dan ne može da prođe, a da se mi ne bavimo sa novostima koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, a koji se odnose na kako aktuelne učesnike, tako isto i na one bivše, ali koji su veoma aktivni na svojim društvenim mrežama. Znamo da je šesta sezona počela prije nekoliko dana, a već na samom početkum možemo da vidimo da nas očekuje veoma zanimljiv period.

Tako je jedna od novih učesnica, koja je javnosti nepoznata, a riječ je o Aniti Stanojlović, već na samom početku uspjela da zavrti priču, a ona je odmah pri ulasku postala jako bliska sa Markom Markovićem, a i sama je rekla kako se on njoj sviđao i ranije, tačnije prije početka rijalitija. Ali veliki problem je nastao kada je ona novinarima dala prepiske sa Markom, što joj je on nbaš zamjerio i zbog toga se distancirao od nje. Izvor koji je blizak Marku je za medije rekao sljedeće:

“Anita je njega zapratila kada je saznala da on ulazi, pa je on video da je devojka lepa, atraktivna i uzvratio joj je. Kako je prolazilo vreme, ona se njemu javila i počeli su da se dopisuju, čuju, tako bilo je ono platonski. Onda su počeli da se dopisuju oko ulaska u Zadrugu i ona je znala da on ulazi, nije joj on rekao kad tačno, ali je znala da ulazi od početka, ne znam zašto sada priča drugu priču”, rekao je on, pa je dodao: “Meni je Marko pričao da se dopisuju, ali da je samo ostalo na tome, nije prosto hteo ništa da predviđa, budući da se još nisu ni upoznali. Kao zašto bilo šta započinjati, a ni ne poznaju se. Vidim da se sad baš razočarao u nju, jer je dala te prepiske u karantinu, ne znam zašto joj je to trebalo, ali ne kapiram samo kako neko može da te navuče da mu daš prepiske, ako sama pokažeš, ne postoji tu navlačenje, nego si htela da se o tome priča, pa se nisi nadala da će to da se sazna. “

Preporučeno