U nastavku današnjega članka govorimo o Darku Laziću, koji je u posljednjih par dana pretrpio najveći bol koji jedan čovjek može da dožvi, a to je svakako gubitak jednog roditelja. Darko Lazić je prije 3 dana sahranio svoga oca, koji je otišao puno prije nego što je trebao. Podsjećamo, on je kopirao svoga sina, te je želio da dotjera liniju i pristupio je operaciji želudca. 

Međutim, nakon operacije samo jedan dan, njegovo zdravstveno stanje se itekako pogoršalo, i završio je nenadano na intenzivnoj njezi. On je puno stariji od Darka, i normalno je da je njegovo tijelo i više nego teže prihvatilo ovu na oko jako normalnu operaciju. Međutim, šta da se radi, tak oje jednostavno trebalo da bude. Dejan Aćimović, stanovnik Brestača kaže da je kuća Lazića napravljena na groblju i zato im se stalno dešavaju silne tragedije. 

Sve je krenulo od toga da je se Darko Lazić razveo od Ane Sević, da bi 2018 godine njegov prvi rođak Dejan poginuo u saobraćajnoj nesreći, a onda je i sam Darko mogao izgubiti glavu krajem iste godine, kada je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću. Kap koja je prelila čađu je smrt njegovog oca, a komšija Dejan je siguran da je od toga što mu je kuća sagrađena na samom groblju, što svakako nije nikako dobro.

Kako se dopire do prošlosti, groblje koje je ispod njihove kuće je staro preko 200 godina. Vjerujete li vi u ovakve stvari? Pišite nam sve u komentarima. 

Preporučeno