Još jednu veoma zanimljivu priču vam donosimo u nastavku današnjeg članka, a riječ je o ispovijesti jedne djevojke koja nije htjela da se predstavi, a koja je odlučila da svoju priču podijeli sa svima. Na Reditu je objavljena njena ispovijest, a odnosi se na istinu koju je ona saznala pred samo vjenčanje.

Inače je vjenčanje događaj o kojem mašta svaka djevojka i koja želi da taj dan bude savršen i da sve prođe kako treba, a priprema za samo vjenčanje mnogo je stresna i naporna, ali sve to se isplati, samo da tog dana nešto ne pođe po zlu. Međutim ovoj djevojci njen najljepši dan pretvorio se u njen najveći košmar, jer ona je samo nekoliko mjeseci pred njeno vjenčanje saznala za strašnu istinu, a njoj je o nevjerstvu njenog vjerenika sve ispričala njegova majka, tačnije njena buduća svekrva. Tako je ona na samom početku napisala sljedeće:

“Osećam se kao užasna osoba. Trebalo bi da se venčamo na maloj ceremoniji. Sa svojim verenikom sam šest godina, a vereni smo već godinu dana. To su bile najbolje godine mog života. Ona je religiozna i kada je moj verenik bio na ivici između života i smrti, strepela je zbog njegovih grehova, pa mi je rekla da me je prevario pre otprilike 2 meseca sa bivšom na koju je naleteo. Objasnila mi je da se to desilo zbog venčanja i zbog stresa oko planiranja svadbe. Očigledno je bio pod stresom, ali sam ga, po njenim rečima, i ja stresirala. Bio je to trenutak slabosti, desilo se samo jednom i on je zbog toga zažalio”, rekla je ona, a ostatak njene ispovijesti pročitajte ovde.