Jedna od popularnijih pjevačica narodne muzike je svakako Snežana Đuršić, a njena popularnost je drastično povećana u posljednjih nekoliko godina kako je postala nezamijenjivi dio žirija i produkcija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a ujedno je i mentor nekima od takmičenja i te poslove obavlja sa velikim uspjehom. Poznato je i da je Snežana već dugi niz godina u emotivnoj vezi sa Vanjom Miloševićem koji je inače poznati ginekolog, te se saznalo da oboje čuvaju tajnu šarmantnog doktora. Naime, tajne Vanje Miloševića, iako je potpuno bezazlena, ipak je iznenadila javnost u Srbiji

Poznati ginekolog, koji već godinama savjesno obavlja svoj posao, u javnosti se ne predstavlja pravim imenom. I dok ga cijela javnost zna kao Vanju, njegovo pravo ime je u stvari Jovan Milošević, a izvor koji poznaje par je otkrio i ovo: ” Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja! Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije”

Izvor je dodao da Snežana zna sve to, kao i da njen partner voli da ga se oslovljava nadimkom, te ona poštuje t njegovu odluku, te na taj način sa njim učestvuje u toj maloj misteriji koja prati njegovo ime, a sve to je potvrdio i sam doktor Milošević: ” Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od djetinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom”

 

Preporučeno