Cijela farsa oko Mike Aleksića i slučaja koji ovih dana potresa ne samo Srbiju, nego i cijeli Balkan se apsolutno ne stišava. Podsjećamo, sve je krenulo od Milene Radulović, danas već establirane glumice koja je prije par dana napunila 26 godina života, i ona je izjavila da ju je poznati srpski učitelj glume seksualno iskorištavao. 

Ništa toliko ne bi bilo tragično da Milena tadsa nije imala 17 godina, ispričala je grozne detalje koji su joj se tada dešavali iza zatvorenih vrata njegove škole. Tjerao je sve djevojčice da dođu obučene u suknjice i onda ih je sa vremena na vrijeme odvodio u svoj ofis gdje je sa njima imao “informativne razgovore”. Ono što se sa sigurnošću zna je to, da je za sada optužen da je 8 djevojki seksualno iskoristio, i optužen je za još 7 pokušaja silovanja svojih učenica. 

Sve u svemu, jako dug period je pred njim u zatvoru, jer se jako teško može izvući od ovolikog broja izjava i svjedoka koji ga direktno optužuju. Mnoge poznate osobe su stale na stranu žrtava, a jedna od njih je i Jovana Joksimović, poznata TV voditeljica koja je rekla da je zamalo otišla kod njega na časove, ali kada je on obavio razgovor sa njenim roditeljima oni su odustali od cijele pričem jer je uslov bio da oni ne smiju dolaziti u njegovu školu da bi nadzirali svoju kćerku. 

Ovoga jutra je tako u “Uranku”, jutarnjem programu na K1 televiziji bila i gošća Milena Pavlović Čučilović, koja je imala poprilično kontradiktornu izjavu. Pogledajte i sami šta je izjavila…

Preporučeno