Milica Metropolitano postala je poznata početkom 1990-ih godina i bila je veoma lijepa. Bila je najpopularnija voditeljka i javna ličnost tog doba i nije mogla ni zamisliti da će se za nekoliko decenija udati za muškarca koji će biti veoma uspješan u medijima. Milica Mitrović je bila voditeljka emisije na Trećem programu. Imala je veoma šarmantan osmijeh, harizmu i oči, što ju je učinilo poznatom van njenih ličnih krugova. Ipak, svoj privatni život je radije čuvala u tajnosti.

Poslije nekoliko poslovnih sukoba sa sestrom Lolom, Milica Pašić je i dalje bila veoma vezana za nju. Međutim, vrlo malo se zna o njenom privatnom životu dok je bila na televiziji. Susret sa vlasnikom i osnivačem televizije Pink Željkom Mitrovićem izazvao je ljubavnu priču koju svi nisu mogli da poreknu. Kada je Milica sa Trećeg programa prešla na TV Pink, bilo je jasno da je njihov odnos veoma poseban.

Željko i Milica su se vjenčali 1995. godine i imaju dvije ćerke, Kristinu 2000. godine i Anderu godinu dana kasnije. Milica kaže da je u posljednje tri decenije njihov odnos bio zasnovan na velikom povjerenju i posvećenosti, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. I dalje su bliski prijatelji i poslovni partneri, a njihova ljubav s vremenom jača.

Milica i Pink TV počeli su da se zabavljaju otprilike u vrijeme kada je Pink TV postala popularna. Zajedno su osnovali Pink Media Group i brzo je postala uspješan posao. Danas su i dalje zajedno i njihova ljubavna priča je znak njihovog uspjeha. Milica je programski direktor u Pink Media Grupi i poznata je po visokim standardima. Takođe teži pravdi, ali je ponekad poznata kao stroga. Njena djeca nisu izuzeta iz ove discipline, kao što ona primjenjuje iste stroge granice u njihovom odgoju. Pod budnim okom se prati i najgledaniji jutarnji program u cijelom regionu, koji vodi i uređuje kontroverzna Jovana Jeremić. Jovana joj je prije par nedjelja poslala privatnu poruku usred jutra, ali je napisala samo “Rokaj Jole”. Jovana nije izdržala, pa je odmah samim gledaocima pokazala skrinšot poruke.

Preporučeno