I za danas vam donosimo jedne tužne vijesti koje nam dolaze sa naše javne scene, a poslednjih nekoliko dana domaći mediji pišu o lošem zdravstvenom stanju, koja je završila čak i u vještačkoj komi i priključena je na aparate, a prema saopštenju koje je stiglo sa UKC-a u Nišu gdje je ona operisana, rekli su da se ona sada nalazi na intenzivnoj njezi, i da se oporavlja. Međutim, mi danas nećemo pisati o tome, nego ćemo se dotaći političke scebe u Srbiji, koja je po ko zna koji put doživjela veliki udarac.

Naime, očigledno je to da nas ljudi napuštaju i tako je to nekako postalo sasvim normalna stvar, a prije nekoliko dana sve nas je šokirala smrt poznatog glumca Branka Cvejića. Podsjećanja radi, on je preminuo u 78.godini života, ali nekako je to bilo i očekivano, jer se on dugo vremena borio sa teškom bolešću. Na kraju je ovaj slavni glumac preminuo okružen sa prijateljima i porodicom. Međutim, iza njega ostala su njegova velika djela, filmovi i TV serije koje je on snimao poslednjih 30 godina.

U Srbiji u poslednje vrijeme dolaze nam samo loše vijesti, i napustilo nas je dosta poznatih ličnosti, tako da na mladima svijet ostaje, a svi oni koji su nas napustili, iza sebe ostavili su svoja djela po kojima ćemo da ih pamtimo. U svijetu politike zavladali su tužni dani, a radi se o tome da je preminuo bivši ministar Đoko Stojčić, u Pragu u Češkoj Republici. On je inače bio ministar kulture u Vladi Srbije u Pragu. U toku svoje karijere on je napisao veliki broj knjiga, a i dobitnik je i Vukove nagrade za životno djelo.