U nastavku današnjeg članka, i dalje smo uz top temu koja je glava ovih dana u celoj regiji, a to je svakako svirepo ubistvo tročlane poroddice Đokić. Za Gorana se znalo da ima menjačnicu u Aleksincu, a privatno se bavio zelenaškim poslom, te je posuđivao ljudima novac uz jako velike kamate. Samim time, on se zamerio jako velikom broju ljudi, pa onda nije ni čudilo da je nestao pre 6 dana, zajedno sa svojom suprugom i ćerkom.

Obdukcija tela porodice Đokić je završena i rezultati pokazuju da su ubijeni iz vatrenog oružja. Ovo sada pokazuje na totalno drugi ugao samog zločina, ali se nameće pitanje zašto su spaljeni? Podsećamo, nešto ranije pronađena je jedna čaura kod auta.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su Đokići ubijeni u automobilu, a ne isključuje se mogućnost da je oružje imalo prigušivač, jer niko nije čuo u blizini ko živi zvukove vatrenog oružja.

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubistvo Đokića, stravičnog zločina u Aleksincu, prošlo je poligraf, izjavio je novinar Mladen Mijatović, tako da se odgovorne osobe i dalje vrte u krug.

Podsetimo, tročlanoj porodici svaki trag izgubio se u noći između nedelje i ponedeljka kada su iz Moravca, gde su proveli dan s Goranovom majkom, oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu.

 

Preporučeno