Još jednu veoma zanimljivu priču donosimo vam ovog vikenda, a i sami ste po naslovu mogli da zakjučite o čemu se radi. Naime, većini se ledi krv u žilama od same pomisli da mogu da imaju susret sa nekom krvoločnom životinjom, u ovom slučaju sa medvjedom, dok smo po mnogim pričama saznali da ti susreti na kraju nažalost u većini slučajeva imaju koban i tragičan kraj.

Priča koju vam mi donosimo u nastavku nam dolazi iz Rusije, a radi se o tome da je žena po imenu Galina koja je svog muža Pavela vidjela na tremu njihove kuće kako je on sav krvav, i na sebi je imao pocijepanu majicu, dok je žena koja je vidjela taj jezivi prizor njega upitala: „Bože, Paša. Šta se desilo? Da li te je neko tukao?” Sve to upotpunilo je i to što je on imao trag krvi na sebi, koji je teško disao, ali i koji je i dalje držao mali nož u ruci koji nije ispuštao.

Ova priča počinje tako što je ovaj čovjek poveo svog psa da mu pravi društvo, a koji se uputio u šumu po srijemoš i pečurke, a svojoj ženi on je rekao da će da se vrati za nekoliko sati, a onda je on čim je ušao u šumu čuo neki jako čudan zveket, a onda se okrenuo i vidio je ogromnog medvjeda koji je prema njemu jurio svom svojom brzinom. Pavel je tada imao samo sekund bukvalno vremena da smisli šta da radi i kako da se odbrani od ove krvoločne životinje. Ostatak teksta pročitajte ovde.