U današnje vrijeme je itekako popularno da puno mlađe djevojke ulaze u veze sa puno starijim muškarcima. Nekada je to bio stvarno stvar prestiža jer su žene tražile starije i zrelije muškarce zbog svojih nasljednika, jer su željele da im djeca imaju jake i moćne gene. Međutim, danas je to sve polako izblijedilo, sve je postalo interes i novac.

Ne čudi kada vidimo starijeg muškarca od žene po nekoliko decenija. Ženama se to itekako i isplati iz jednostavnog razloga, jer, muškarci u tim godinama ne mogu više u krevetu izdržati koliko može muškarac od 25 ili 30 godina, tako da jednom legne sa njim u krevet, jednom u 7 dana, i puna šaka brade. Međutim, u svemu ima izuzetaka, da neke žene se stvarno zaljube u starije muškarce, a to je slučaj 1 na spram milion.

Danas vam donosimo priču koja se desila u emisiji “Večera za 5 na selu” gdje nam se predstavila Sanja Lončarević ima samo 33 godine, dok njen muž zapravo ima 65 godina. Pitate se kako je to moguće? Oni su u braku punih 16 godina, a iz svoje ljubavi imaju i kćerku koja ima 14 godina. Ona je u samoj emisiji rekla kako je na početku njene veze imala jako velikih problema sa cijelim selom. 

Njen muž Josip je pun razumjevanja za nju, izlazi joj u susret u svim mogućim sferama života, kako sama Sanja kaže, ponekad i u nekim situacijama se osjeti razlika u godinama, ali je to i više nego podnošljivo, bitno je da se slažu i da ima razumjevanja između njih.

Preporučeno