SVI VI KOJI VOLITE INTERNET PORTALE VIKENDOM I POŠTENO SE NASMIJATI, ZA VAS DANAS IMAMO JEDNO ITEKAKO SMIJEŠNU ALI I POUČNU PRIČU. ŠTA MISLITE KAKO PROLAZE PRELJUBNICI? UGLAVNOM SE TO NIKADA NE SAZNA, ALI IMAMO I SLUČAJEVA KADA SE NEKO OD PARTNERA TOLIKO OPUSTI, JEDNOSTAVNO NE PAZI I ONDA SE SVE SRUŠI KAO KULA OD KARATA.

Imamo jedno stvarno zanimljivu priču o jednom ljubavnom paru koji se prepustio jako žestokom vođenju ljubavi, ali je na kraju taj sasvim normalan odnos prerastao u nešto sasvim novo, te je jako brzo pošao po zlu jer se muškarac bukvalno zaglavio u svojoj partnerki. Svi ste najvjerovatnije čuli priče, kako se ženska vagina od šoka može zgrčiti, i na taj način zadržati muškarca u sebi.

Zbog te jako banalne situacije njih su dvoje bili primorani da pozovu hitnu pomoć istog momenta kada su shvatili da se ne mogu “odlijepiti”, a sigurno vjerujemo da su se teška srca odlučili za tu opciju jer niko ne želi da na ovakav način bude razotkriven u potrazi za prvom pomoći, da u kliniku dođete sasvim nagi, zaljepljeni jedno za drugo, a naravno uvijek se tu nađe i pokoji radoznali lik, koji začas iskoristi priliku i sve to zabilježi na svom telefonu, a onda se i cijeli klip, jako brzo pojavi na internetu, a odatle munjevitom brzinom i na društvenim mrežama.

Krenule su šale da mu je supruga stavila ljepilo na prezervativ, no sušta istina je ta, da je pomenutu ženu snašao “vaginizam”, a o njemu smo već pisali riječi ranije. To je trenutno stanje šoka kod žene, a može uzrokovati ovakve probleme.