U današnje vrijeme kada svijetom vladaju lucidni i jako čudni ljudi koji su zgrnuli milijarde i koji diktiraju svjetskom scenom, poput Bil Gejtsa, aposlutno je sve moguće. Vrlo dobro se zna koliko su oni lucidni, i koliko misle da mogu raditi sve i svašta sa svojim bogatstvom. Najbolji primjer je upravo Bil Gejts, koji je silno bogatstvo stekao sa kompjuterima, ali se sada fokusirao na medicinu, i pronalazak vakcine koja bi spasila svijet.

Da je ozbiljan u svojim namjerama pokazuje i podatak da je osnovao i par svojih labaratorija, platio jako puno najbolje američke doktore i naučnike, i već je potrošio preko 15 miliona dolara u pronalazak kovid vakcine. Konstantno ga možemo gledati u medijima kako priča o korona virusu, a kompjutere, operativne sisteme i sve vezano za vindous uopšte više i ne spominje. On nije jedini takav slučaj. 

U nastavku današnjeg članka vam predstavljamo još jednog lucidnog bogataša, koji za razliku od Bil gejtsa nudi i nagradu za osobu koja mu ponudi najbolje rješenje. Njegovo ime je Ilon Mask vlasnik i osnivač svjetskog giganta Tesle Naime on je ponudio nagradu od 100 miliona dolara onome ko mu ponudi najbolje rješenje za skladištenje karbon dioksida. 

On je odlučio da napravi skladišta za karbon dioksida, koja bi se mogla itekako iskoristiti na najbolji način i donijeti mu još dodatnog bogatstva. Da li vi imate ideju za skladište ovakvog tipa? Ako imate, slobodno mu se javite i riješite svoje životne probleme. 

Preporučeno