Jelena Marjanović je ponovo na svim naslovnicama srbijanskih medija. Zoran Marjanović, njen suprug je ponovo pre mesec dana se morao pojaviti pred beogradskim sudom, kada je morao ponovo da se suoči sa nekim dokazzima koji su usmereni prema njemu. On je i dalje u jako teškoj poziciji, jer je i dalje glavni osumnjičeni za jelenino Ubistvo. 

podsećamo. on je od strane socijalnog rada, dobio dozvolu da ćerka bude kod njega od pre 2 godine, ali je isto tako dobio zabranu da izlazi igde iz zemlje. U medijima stalno potencira priču kaako i dalje ne može da spava od silne ljubavi prema Jeleni, a reaalnost je da je već zadnje 3 godine u vezi sa izvesnom Zoricom sa kojom i živi u zajedničkoj kući. 

Podsećamo, nedavno se navršilo punih 5 godina od ubistva jelene Marjanović, koja je pronađena 2 aprila 2016 godine na nasipu u Borči obučena u trenerku i patike, jer je bila na redovnom džogingu. Ubijena je sa udarcima tupog predmeta u glavu, a najgore po Zorana Marjanovića što je i on bio na istom mestu i zapravo je on bio taj koji je pozvao policiju da prijavi surovo ubistvo. 

Protiv njega je glavni dokaz taj, što je na njegovim pantolama pronađeno isto blato koje je bilo i na jeleni marjanović u trenutku ubistva. Također, on se brani sa time, da je u njeno ubistvo umešan i danas utecajan srpski političar, koji se u nju bezglavo zaljubio i kada je traćžio da se razvede od Zorana, ona to nije htela da uradi. Na kraju je platio nekoga da je ubije…

Preporučeno