U današnje vreme apsolutno se sve svelo na to da se pokazuje golo telo, dok muškarci uredno fleksuju sa novim satima, skupocenim autima i baškarenjem sa pićima koja koštaju pravo malo bogatstvo. Dovoljno je samo da otvorite društvene mreže i apsolutno sve će da vam bude jasno. 

Profili od takvih osoba su uredno otključani tako da u svako doba dana ili nići možete da vidite kako te osobe žive. Ono što je najžalosnije od svega jeste to, da imamo i osoba koji posuđuju pare i skupocene stvari i slikaju se sa njima, samo da bi bili prepoznati kao neko ko ima moć, i ko je jako dobro došao u celom društvu. 

Mi tako danas govorimo o društvenoj mreži Instagram gde se ovakve stvari i plaćaju samo ako imaju dovoljan broj folovera. Ljudi su jednostavno opčinjeni ovim stvarima, a muškarci su definitivno fanovi ovakvih stvari, jer realno, ima li šta lepše nego videti lepo žensko telo. Međutim, imamo jako veliki procenat onih koji itekako preteraju, a opet sa druge strane ili nisu toga svesni, ili se “prave ludi”. Mi današnji članak posvećujemo jednoj poznatoj ruskoj influenserki koja se zove Viki Odincova koja ima 27 godina. 

Verovali ili ne, ona na ovoj društvenoj mreži ima preko 5 miliona folovera. Njen poslednji Insta stori je definitivno pomeo sve društvene mreže, a ove fotke su postale viralne za jako kratko vreme. Naime, Viki na ovoj slici pozira skoro totalno gola, a grudi je samo prekrila rukom, dok joj je guza na izvolte. Pogledajte i sami kako ona izgleda. 

Preporučeno