Kada je u pitanju porodica Živojinović to je porodica o kojoj se svaki dan može da priča i piše, jer kod njih baš uvek ima nekih zanimljivih dešavanja. Svi znaju da se ta porodica sastoji od bivšeg tenisera, Bobe Živojinovića koji je u svoje vreme harao Jugoslavijom, tako da je bilo logično da se oženi za tada najlepšu ženu u bivšoj državi lepu Brenu.

Mnogi ih u ovoj zemlji nikako ne vole, jer misle da su prenapuhani, a to sve kreće od Lepe brene, koja jednostavno retko kome odgovara. Sa druge strane ona itekako ima razloga za nadmenost, jer je postigla ono o čemu sanjaju mnoge pevačice. Ima strašnu karijeru iza sebe, ogromnu Grand produkciju koja joj je do sada donela milione evra čiste zarade i profita.

Pravi i prvi sin, filip Živojinović je u dobrim odnosima sa Lepom Brenom i gledaju se kao majka i sin, ali opet njegova prava majka je u Americi. On se 2018 godine oženio za mladu pevačicu Aleksandru Prijović. Mnogi Aleksandru u javnosti sada zovu Breninom snajkom, što njoj naravno itekako imponuje.

Prija je tako nedavno bila u žiriju jednog muzičkog takmičenja, gde je pevala jedna žena iz Valjeva, koja je ispričala svoju tužnu životnu priču. Naime, ona se razvela od muža, koji je sa sobom odveo dete u Crnu Goru, a ona ga može videti samo 2 puta godišnje. Aleksandra prijović je tada zaplakala od tuge…

Preporučeno