Danas malo govorimo o Aleksandri Prijović, koja iako je sezona nastupa otvorena, ona se ipak malo povukla u osamu. Nastupala je ssamo kada ju je pozvala ceca Ražnatović, da bude specijalno iznenađenje večeri na proslavi rođendana njene ćerke Anastasije. 

Jako malo ljudi zapravo zzna da Anastasija Ražnatović jednostavno obožava Aleksandru Prijović, i to joj je zapravo bio i najlepši rođendanski poklon koji je mogla da dobije. Ona i Filip uskoro planiraju i odlaak na letovanje, ali ovaj puta bez Lepe Brene, koja ih je nedavno prevarila. Naime, ona im je ponudila letovanje u Dubaiju a sve ona pokriva, da bi se na kraju ispostavilo da je ona platila samo avionske karte. 

Skupi hotel koji košta 1.700 evra na noć, plpatili su oni sami sebe, a lepa brena je još jednom pokazalaa da je najveća stipsa na celoj estradi. Aleksandra Prijović za vreme pandemije korona virusa u poslednjih godinu dana nije skoro nikako radila, ali je izašla u susret Grandu, kada je postala članica žirija emisije “Nikad nije kasno”. 

Tada je imala jednu neuobičajenu scenu, kada je jednostavno morala da zaplače, kada je jedna takmičarka iz Tuzle ispričala svoju tužnu životnu priču. Ona je nakon razvoda se preselila u Zvornik, dok je sin pripao ocu koji živi sa njim u Crnoj Gori. Zato se višaju samo jednom u godini dana. 

Preporučeno