Danas ćemo se malo dotaći i rijaliti programa koji su itekako gledani na balkanskim prostorima. Gotovo svaka žena iznad 40 godina, jednostavno obožava sve ove programe, i ne prođe dan a da se ne isprate dešavanja ili u Zadruzi ili u Parovima. Čak i ak onisu kod kuće, imaju mobilni telefoni, pa u nerijetkim slučajevima možemo vidjeti 2 žene na kafi kako gledaju posljednja dešavanja sa Farme. 

Međutim, mi danas ne govorimo o Farmi, nego o Parovima, koji također imaju jako veliku publiku na području balkanskih prostora. Jedna od najinteresantnijih osoba koja se pojavila u ovom rijelitiju jeste Milijana Božić, koja se sa svoje 22 godine, prije 2 godine, udala za 53 godine starijeg Milojka, koji je živio u istom njenom selu. Oni su tako postali velika atrakcija, i odmah su dobili poziv za Parove.

Tada se saznalo za njenu sklonost prema starijim muškarcima, a svi prije Milojka su bili 60 i više godina starosti. Ona je u par navrata pred TV kamerama imala i seks sa nekim od učesnika samih parova, i to samo na pola metra od Milojka koji je sam spavao na kauču. Sve je to dovelo da se njih dvoje razvedu, a sada je našla još starijeg dečka, izvjesni Miloš je u pitanju iz Užica, penzioner također.

Milijana Bogdanović je tako ispričala kako je bila silovana od strane starijeg muškarca, i to dok je imala svega 17 godina. On joj je ujedno bio i prvi muškarac, i to je za nju biolo i više nego strašno iskustvo. Da li vi pratite Parove, i vaše mišljenje o Milijani?

Preporučeno