Odavno se ništa nije čulo o kontroverznom rijaliti paru Milijani i Milojku Božiću, koji su podigli veliku prašinu u javnosti kada se tek saznalo za njih. Mnogima je biloa pa skoro neprihvatljiva činjenica da su njih dvoje u vezi, s obzirom da je Milojko 53 godine stariji od Milijane, ali kada su postali učesnici Parova, mnoge stvari su se oko njih dvoje pokazale jasnijim. Očito je bilo, iako su u međuvremenu  se i vjenčali, da je Milijana spremna na sve samo da podigne svoj rejting i popularnost, a ni Milojko nije mnogo zaostajao za njom

Pa je tako Milijana, kada god je mogla, varala Milojka na svakom koraku i uvijek su to bili stariji muškarci od nje, međutim, izgleda da se i na tom planu mijenjaju neke stvari, kada je Milijana u pitanju. Ona i dalje zadaje velike muke Milojku, a ovoga puta se saznalo da je sasvim gola završila pod tušem sa atraktivnim Pavaom Vladilom,  pa joj je Milojko ironično čestitao na  tome što je prešla na mlađe, a onda je još i pozvao ljekare da mu pomognu jer mu se srce cijepa.

“Prešla si na mlađe. Čestitam Milijana, nemam riječi stvarno. U grob hoćeš da me otjeraš. Nije te sramota, stidi se svojih postupaka. Molim Vas dovedite mi ljekare, srce mi se cijepa… Dokle više?! Samu sebe brukaš”, vikao je Milojko pred kamerama, dok je Milijana kao plakala od sramote,  i pravdala se kako su njih dvoje samo završili goli u tuš kabini i da ničega nije bilo, te da su se samo gledali u oči, ali Milojko nije htio da čuje bilo šta od toga, a nije joj ni povjerovao.