Dragan Kojić Keba je istaknuti folk pjevač u regionu, poznat po svom muzičkom umijeću. Sa karijerom koja se proteže skoro četiri decenije, proizveo je mnoštvo hitova na vrhu liste koji i danas odjekuju kod publike. Njegov doprinos muzičkoj industriji je nemjerljiv, a njegovo ime postalo je sinonim za samu suštinu narodne muzike.

U posljednje vrijeme je sve manje aktivan u svijetu pop muzike i smanjio je broj nastupa koje izvodi. Trenutno je u braku sa Oliverom i imaju dvoje djece – djevojčicu Natašu i dječaka Igora. Igor je sada prepoznat kao bivši partner proslavljene pop pjevačice Severine, uprkos značajnom jazu u godinama između njih. Nažalost, njihov brak je kratko trajao i rastali su se prošle godine, što je izazvalo napetost između porodice Kojić i Severine.

Natašinu strast za muzikom usadio joj je otac, što ju je navelo na muzičku karijeru. Kasnije je dobila stipendiju da pohađa renomirani koledž u Sjedinjenim Državama, gdje je morala početi ispočetka. Zbog podnošenja zahtjeva za stalni boravak, nije mogla da se vrati u Srbiju na duži vremenski period. Uprkos tome, mediji su na kraju otkrili njena dostignuća i saradnju sa Netflixom.

2008. godine Nataša je otišla iz Srbije i više se nije vraćala. Neki pojedinci spekulišu da njeni roditelji ne odobravaju njenu intimnu vezu sa muzičarem po imenu Asia Kyles, koji je 12 godina stariji od nje i ima tamnu put. Međutim, Kajls je pokušao da odbaci ove glasine navodeći da nikada nije imao predrasuda i da godine i rasa nisu bitni u ljubavi. Smatra da je samo ljubav značajna.

Preporučeno