Ljubav prema glazbi imala je značajan utjecaj na život Mirjane Antonović. I prije veze s Miroslavom Ilićem, koji je bio najtraženiji muškarac svog vremena, već je privlačila pozornost muškaraca iz glazbene industrije, od kojih su joj neki ostali vjerni. Njezin prijašnji dečko, kojeg je jako cijenila prije nego što je započela romantičnu vezu sa “Slavujem iz Mrčajevca”, preminuo je prije tri godine u Zagrebu u Hrvatskoj. Bio je popularni hrvatski pjevač kojeg je javnost obožavala. Prema njezinoj autobiografiji, bivši dečko Mirjane Antonović bio je Krunislav Kićo Slabinac, koji je skladao nadaleko omiljenu uspješnicu “Zbog crne žene”.

Priča se da je Slabinac ovu pjesmu napisao za Mirjanu, a vjerovanje je to i danas prevladavajuće. Pjesma je postala bezvremenski klasik i nastavlja uživati ​​ogromnu popularnost. Njegova široka popularnost dovela je do povezivanja s Mirjanom. Međutim, Miroslav Ilić, koji je to saznao, navodno je bio nezadovoljan zbog toga. Mirjana je s njim živjela u drugom stanju, a on posvetu na kraju nije priznao. Nagađa se da Ilić nije cijenio Slabinčevu vezu s Mirjanom te se dao sve od sebe distancirati od njih. Dok istina o tome ostaje nejasna, evidentno je da Ilić nije iskoristio priliku za suradnju s Antonovićem, dapače, možda čak i narušio njihov odnos.

Uvriježeno je mišljenje da je Miroslav ozlijedio i suprugu i ljubavnicu kada je pokušao sjesti na obje stolice. No, to je uvjerenje razotkriveno prije nekoliko godina kada se Mirjana borila za prava svog sina Devona. Ovo otkriće šokiralo je javnost jer se doznalo da je Miroslav tri godine odbijao priznati sina iako je znao za njegovo postojanje u Americi. Odbijao ga je vidjeti ili razgovarati s njim, što je bilo apsurdno. Na kraju je napravljen DNK test koji je potvrdio da je Miroslav doista Devonov otac.

Preporučeno