U nastavku današnjeg članka bavimo se modnim detaljima koji su itekako popularni u ccelom svetu, a mnogi influenseri putem svojih društvenih profila promovišu stvari i odevne predmete kojima mnogima ne bi palo na pamet da ih obuku ili nose. Tako mi danas malo govorimo o donjem vešu koji i nije toliko zastupljen u medijima, a jako su bitne za svaku osobu. 

Ako tražite gaće, verovatno ste zainteresovani da prođete jeftino, a da nađete udoban i lep veš, međutim, na njima nikada ne treba da se štedi, higijene radi. Gaće su svakako komad garderobe koji bi najčešće trebalo menjati, prati i – bacati, kako bismo bili sigurni, da su definitivno sigurne za intimno područje. Verovali ili ne, brend “Balensijaga” je otišao korak dalje i napravio gaće koje ne smeju da se peru, barem ne u mašini! Da, dobro ste pročitali ovu informaciju. 

Ako samo pogledate, ove gaće koštaju 12.800 dinara, mogu da se peru samo na hemijskom čišćenju, a napravljene su u Italiji, i baš iz tog razloga toliko i koštaju, a naravno da plaćate i brend. “Organski pamuk, niski struk i udoban kroj. Imaju elastični lastiš oko struka, a naravno da napred seva i sam brend i njegov logo”, piše na “Balensijaga” sajtu.

Pa, stvarno ne bismo očekivali da za tolike pare nemaju lastiš, sada, šta vi mislite, da li je kupovina ovih gaća isplativa investicija?

 

Preporučeno