Ceca Ražnatović je neko ko je na scenmi preko 35 godina, i nije bez razloga dobila naziv “srpska majka”. Žena koja je apsolutni vladar narodne muzičke scene, žena koja je prodala na milione nosača zvuka i koja je punila dvorane i stadione u protekle 2 decenije. Vjerujemo da se svi sjećate njenog velikog koncerta na ušću kada je bilo preko milion ljudi na tom koncertu. 

Međutim, što se ljubavi tiče, Ceca tu nikada nije imala baš nešto previše sreće. Ona je još 200 0 godine ostala udovica kada je njen suprug Željko Ražnatović Arkan izgubio život kada je upucan u hotelu Interkontinental. Ona je tada postala samohrana majka i do dana današnjega ona se nije pokazivala u javnosti sa nekim muškarcem, iz poštovanja prema Arkanu. Međutim, kruže jako velike glasine da je Arkan živ, i da iz tog razloga ne smije nikoga da ima. 

Ali svakoj priči dođe kraj, pa tako i ovoj, jer se Ceca od Nove godine napokon pojavila sa jednim muškarcem u javnosti. Međutim, kada su se slike pojavile u javnosti niko nije znao da li je u pitanju mlađi rođak, jer je krenula Darinim stopama, komotno mu može biti majka. Njegovo ime je Bogdan Srejović, a kako se saznaje on je od nje mlađi čak 8 godina. 

Njih dvoje su se upoznali na jednom rođendanu, par puta su izašli na piće, i onda se između njih rodila prava ljubav, tak oda su danas nerazdvojni. Po slikama se jako brzo da zaključiti da je Ceca i više nego sretna, vaša mišljenja o svemu?

Preporučeno