Jedan od najpoznatijih poznatih bračnih parova su svakako pevačica Ana Bekuta i njen muž Mrka za koje svi govore da imaju veoma skladan odnos, ali su ipak prošle godine ipak imali mali ekces, kada je on uhvaćen u jednoj prepisci sa mladom studenticom, a sve se odigralo na Facebooku.

Ana Bekuta je već duži niz godina u javnosti i na javnoj sceni, a svoje mesto je našla u narodnoj muzici, gde je u poslednjih 30 godina definitivno u top 3 pevačica sa ovih prostora. Ljudi zaista vole njene pjesme koje se pevaju i dan danas, iako su neki njeni hitovi napravljeni još početkom 80 ih godina prošloga veka.

Ono što je za nju jako dobro je to, što je celu svoju karijeru izgradila na dobrim pesmama, a ne na skandalima i ekscesima. Ana Bekuta je već nekoliko godina unazad i članica žirija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda gde se jako dobro nosi sa mladim zvezdama, koje sede u stolicama do nje. Mnogi misle da je veza nje i Mrke, savršena, ali to se čini ipak samo za medije. Neki dan u javnost su dospele fotografije na kojima se vidi kako Mrka neko vreme već piše sa jednom studenticom koja studira u Beogradu, a sam kontekst poruka je više nego diskutabilan.

Moglo se videti da je ta prepiska dosta bila neukusna s obzirom da je on ipak dosta stariji u odnosu na nju, a bilo je reči i o se ksu i čak joj je rekao kako je Ana jako loša u krevetu, i na tome je sve i ostalo. Njih dvoje su već 8 godina zajedno, a kako je izvor blizak ovom paru otkrio, Ana je bila jako potrešena sa ovom prepiskom, ali je ipak prešla preko svega.

Preporučeno