Marko Mitanovski,je poznati  srpski dizajner, koji je svojim  debijem ostavio značajan utjecaj na modnu industriju, ostavljajući sve zadivljene njegovim nevjerojatnim talentom i smislom za modu. Uvijek je bio potpuno predan svome poslu. Unatoč mladosti kada je prvi put zakoračio u središte pozornosti, bilo je očito da posjeduje neizmjernu vještinu u svom odabranom području. Proslavljena modna dizajnerica imala je značajan utjecaj na svijet stila i mode, surađujući s uglednim osobama poput Lady Gage, Madonne i drugih istaknutih pojedinaca u industriji zabave. Njegov je rad privukao svjetsku pozornost i napravio senzaciju.

 

 

U prvim mjesecima 2009. dobio je priznanje kao istaknuti dizajner u prestižnom natjecanju “Ones to Watch” tijekom London Fashion Weeka. Međutim, unatoč njegovom izvanrednom početku, raste zabrinutost oko dostupnosti njegovih zbirki široj javnosti. Prije nekoliko godina doznalo se da Marko prolazi kroz promjenu spola. Sada u potpunosti prihvaća svoj novi identitet kao Mia, radije se drži podalje od očiju javnosti i rijetko dijeli slike. Unatoč tome, nekoliko dostupnih slika daje upečatljiv uvid u njezinu nevjerojatnu transformaciju u elegantnu i gracioznu osobu. Trenutno je procvjetala u ženu zapanjujuće ljepote, primajući brojne komplimente. Njezine fotografije svjedoče o tome da sada živi život kakav je oduvijek zamišljala.

 

 

Svaka njezina objava odiše opipljivim osjećajem pozitivnosti, obavijajući nas svojim toplim zagrljajem. S nepokolebljivim osmijehom ostavlja nas u željnom iščekivanju njezine željno iščekivane nove kolekcije koju je prije nekog vremena najavila. Izljev ohrabrenja bio je obilan. Mia je obasuta komplimentima kao što su “Izvrsna”, “Blistavo”, “Potpuno zadivljujuća”, “Izvanredno opisana”, “Očaravajuća, dobro izvedena” i “Ona je doista vizija”. Nadalje, Mia je dobila podršku brojnih uglednih ličnosti, među kojima su Ida Prester, Verica Rakočević i mnogi drugi.

 

 

Preporučeno